Hvordan være aktiv sammen med barna?

Dette er et spørsmål som er utrolig vanlig, og i denne artikkelen skal vi prøve så godt vi kan å svare på det.

Dans og syng

Det å danse og synge kan være en god treningsøkt for både store og små. Dette er spennende fordi man lærer mye om seg selv og barna når man utfører det. Her er noen eksempler på sang og dans dere kan gjøre.

Ta barna med ut

Det å lære barn å være ute er noe av det viktigste du kan gjøre. Skaff deg og barna dine ordentlig klær fra leverandøren Aim’n så dere kan være forberedt på all slags vær. Dere trenger ikke å ta lange turen vekk fra huset, men etterhvert som barna blir eldre så kan dere gå lengre og lengre. Hvis du selv er glad i å gå i li og fjell, anbefaler vi å sjekke ut denne siden og finne barnevennlige turer. Husk at turene skal være på barnas premisser!

Utnytt årstidene

Vi anbefaler deg å utnytte årstidene både når det kommer til vær og til å utfordre tenkingen til barna dine. Det å lære å gå på ski kan være en fantastisk aktivitet på vinteren, mens å lære å svømme kan være en god sommeraktivitet. Det å gjøre forskjellige fysiske aktiviteter året rundt gjør barnet mer kjent med seg selv og barnet vil finne ut hva de liker. Dette fører også til at barna gleder seg til årstidene mer, fordi de vet at noe nytt er rundt hjørnet!

Leave a Reply