Gavetips til barna

Alice in wonderland looking through a miniature window

Jul og fødselsdager er store høytider for barna, spesielt når de skal åpne pakkene sine. Kanskje de får noe de har ønsket seg lenge, eller kanskje de får noe de ikke engang visste at de ønsket seg. Barn er heldigvis lette å kjøpe gaver til, for det finnes mye å velge blant.

Konsollspill
Konsollspill slår alltid an hos litt eldre barn. Hvis de har spillkonsoll fra før, kan du overraske barna med nye og spennende spill, og hvis de ikke har spillkonsoll, kan du kjøpe en til dem. Håndholdte spillkonsoller er også populære.
Dukker
Det eldste leketøyet som er funnet var faktisk en dukke, og dukker går aldri av moten. Du kan kjøpe motedukker, babydukker eller papirdukker. Alt vil slå an. De fleste småjenter drømmer også om et eget dukkehus, og da kan vi anbefale lundby dukkehus. Hvis barnet allerede har et dukkehus, kan du kjøpe nye møbler eller flere dukker til dukkehuset.
LEGO
Lego er et leketøy som passer for alle barn. Det finnes mange temaesker, og det finnes også esker som bare inneholder et utvalg klosser og et hefte med ideer. LEGO har også mer avanserte byggesett for litt eldre barn, og de aller minste kan få DUPLO, som er LEGO med større klosser.
Puslespill
Puslespill og byggesett er også en evig klassiker. Et puslespill trener opp både logikk, koordinasjon og tålmodighet, og det finnes alt fra enkle puslespill til puslespill med tusenvis av biter for eldre barn og tenåringer.
Bøker
I en verden full av nettsider og e-bøker har mange lett for å glemme de klassiske bøkene, men en god bok kan gjøre fantastiske ting. Den kan vekke eller øke barnets leselyst, den kan gi barnet store drømmer, og ta barnet med på en reise til en annen verden.
Hobbysett
Du kan også kjøpe ulike hobbysett slik at barna kan oppleve gleden med å lage noe selv. Hobbybøker, tusjer, fargeblyanter og malebøker kan også slå an hos de mer kreative barna, og jenter elsker perlesett. HAMA-perler er også spennende. HAMA-perlene finnes i ulike størrelser, og det er mange farger og sett å velge blant.

Leave a Reply