Billige og gøy aktiviteter for familien

Noe vi aldri får nok av er billige og gøye aktiviteter for hele familien. Det vi tenker er å dele noen av tipsene vi har, kanskje du også har noen tips du vil dele?

Utforsk nærområdet

Finn en oversikt over alle lekeplassene som finnes i nærområdet ditt. Bestem deg for hvilken du skal besøke og ta med matpakke. Kos deg med alle de ulike typene lekestativer og de voksne må gjerne bli med på leken!

Det som også er spennende er å utforske lokalmiljøet i forhold til frukt og bær. Noen gårder og andre mennesker som har ulike frukttrær er glade når folk kan plukke frukten deres. Kanskje dere til og med kan gå på slang? Det de fleste av oss ikke tenker på er at det finnes både bringebær, blåbær, skogsbær, markjordbær og mye mer i lokalmiljøet. Hvorfor ikke ta med seg en liten skål og plukke litt? Da kan du servere fangsten på pannekaker eller kanskje til og med lage syltetøy av den? Dette er aktiviteter som er utrolig gøy å gjøre sammen med barn.

Kos dere litt ekstra

Ved spesielle anledninger er det jo også gøy å bestille nytt og spennende godteri, slik at dere kan ha en liten smakstest. Det er også mange forslag til hva du kan gjøre på denne siden.

Loppemarkeder og bruktbutikker

Noe mange av oss elsket som barn var å gå på loppemarked. Det å kjøpe brukte leker er utrolig spennende for barn. De kan få et utrolig kupp når det kommer til både klær, leker og ikke minst bøker. Det å dra på loppemarked kan spare husholdningen for veldig mye penger. Dette er noe vi synes er et av de beste tipsene. Fordi det får ut skattejaktinnstinktet i både deg og barna dine.

Hva er dine favorittaktiviteter å gjøre sammen med barna dine? Er det noe spesielt dere gjør som kanskje har blitt en tradisjon? Vi synes uansett det er utrolig festlig å prøve å bruke så lite penger som mulig på flest mulig aktiviteter. Dette gjør at vi har større budsjett til å gjøre andre ting. Det at noe ikke koster penger betyr ikke at det ikke kan være utrolig gøy.

Kanskje vi skal lage en oversikt over gratis aktiviteter du kan gjøre også?

Leave a Reply