Familielykke med egen realisering

Familien er det viktigste for oss, som flokken vi alltid vil komme tilbake til når ting går trått. Familielykke skapes gjennom mange ting som gjør at vi vil være sammen fremfor noe annet. Det kan være å ha jobb, ha gode venner, at man har en trygg skolevei og sunne fritidsaktiviteter. Det er altså en dynamikk mellom å være mye sammen og ha egne prosjekter som gjør at vi føler lykke. Les mer om hva som gjør deg lykkelig.

Egen lykke

Men en av de aller viktigste tingene for at familien skal føle seg som en enhet, er at man føler seg bra selv. Det handler om å være frisk, ikke ha plager og vondter, være i aktivitet og holde på med ting som gir en glede.

Mye av det vi sliter mest med er kroppslige plager. Til og med at man ikke føler seg bra med utseende. Mange kvinner vil bli sitt beste jeg, og da kan det være ting som å farge håret, sette på vipper, solbrune huden og slanke seg. Noen får utbytte av https://motiva.health/no/, en institusjon som setter kvinners helse i fokus.

Får selvtillit av å lykkes

Man vil føle seg bedre av å være aktiv. Det blir som å sette seg et mål om å oppnå noe vanskelig. Når man presterer noe vil man bli lykkeligere, og det gjelder også for utseende. Helsesenteret tar hensyn til pasientene og følger deres ønsker med sin behandling.

Hvorfor er det slik? Jo, det som før gjorde at man ble apatisk og deppa, er nå borte. Og dette gir deg overskudd, noe som vil ta deg fra å være et nei-menneske til å bli et ja-menneske. Man kan begynne å planlegge utflukter og opplevelser i helgene, med familien som man er en del av.

Samtidig får man overskudd til å være med andre på fritiden. Denne avvekslingen er viktig for å kjenne på savn. Når man savner noen, så vet man at man har noen som man elsker. Dette er også med på å skape lykke.

Leave a Reply