Dameklær for et aktivt familieliv

Du er kanskje familiens overhodet, men likevel er det du som farter rundt som et slitt slips for å få dagene i havn. Selv om du synes det er givende, så er det til tider alt for mye å gjøre. Aldri en pust i bakken, men du er sterk og har bestemte meninger. Dette er noe du fikser.

Men selv om du er ung, fremadstormende og i full vigør, så er det ikke alltid man føler seg komfortabel. Kanskje er det sveisen, eller så er det klærne. Vil man samtidig få tak i rimelige klær som også har en bærekrafts profil, tast inn https://www.na-kd.com/no nettstedet du må notere deg.

Sjekk hele utvalget for dine dameklær tilpasset familielivet.

Strikket, moderne genser og uten kløe

Vi har alle kjent stikkende kløe av gamle ullgensere, men den tid er forbi. NaKd kjører en kampanje for å holde deg varm i vinterkulda. Stilige gensere i ulike farger som passer din hudfarge, øyne og frisyre. Strikkede gensere med organisk bomull eller ren ull fra norske sauer.

Kjole til hverdags og fest

Det er deilig å kunne kle seg opp. Fargesprakende kjoler strammer ikke og får deg til å føle deg bra. Du er fleksibel og aktiv og kjoler som passer dine former er først og fremst kledelige, men også komfortable. Kjoler til fest eller bare en du kan ha på deg mellom mandag og fredag.

Bukser som passer deg

Ikke alle er komfortable med bukser. Men i denne kolleksjonen får man ikke bare moderne nordisk design, men de gir deg selvtillit du trenger. Som vilkår og betingelser, rammer og struktur. Buksene som du kan trekke på deg når du skal levere i barnehage og handle for ukens budsjett. Buskene som sier at du er en moderne kvinne med rette mål.

Spar tid og penger på NaKd

Du sparer penger ved å handle bærekraftig. Men du sparer først og fremst tid. Tid som gjør at du får tid til å leke med barna, ta den joggeturen, lese den boka, løse det kryssordet, vaske de klærne, pusse opp det rommet og sove den blunden i sofaen. Tid er penger!

Leave a Reply