Netthandel gir mer familietid

Familietid er viktig, og du bør bruke mest mulig av fritiden sammen med dine nære. Det er selvsagt mye som skal gjøres i hverdagen, men det gjør bare fritiden enda viktigere. Spar tid der du kan, slik at du er ferdig med oppgavene dine enten før barna kommer hjem fra aktiviteter, eller utsett ting til etter at de minste har lagt seg.

Ikke ta med jobb hjem

Hvis du kan unngå det, bør du ikke ta med jobben hjem. Da blandes jobb og fritid, og det går ut over tiden sammen med familien. Gjør deg ferdig med arbeidsoppgavene før du drar hjem, eller utsett dem til neste dag. Har du hjemmekontor, bør du også holde jobb og fritid adskilt, og ikke ta med deg jobben inn i stua til familien,

Gjør unna handlingen på nettet

Netthandel er perfekt i en travel hverdag. Du kan til og med kjøpe mat på nettet, og enten få den levert eller hente den utenfor butikken. Bare det å hente maten utenfor butikken sparer tid, for da er alt pakket og klart og du kan bare svinge innom på vei hjem fra jobben. I en travel hverdag er det også lurt å velge mat som er rask og enkel å lage, og raskt og enkelt behøver slett ikke å bety at maten er usunn. Frosne grønnsaker er for eksempel akkurat like sunt som ferske grønnsaker, men når grønnsakene er ferdigkuttet, går det mye raskere å koke dem. Supper og gryteretter er enkle middager som de fleste liker.

Kjøp klær på nettet

Det er enda mer tid å spare på å kjøpe klær på nettet. Noen ganger må du gå innom mange butikker for å finne det du leter etter, og det tar tid. På nettet kan du søke etter det du skal ha, og finne butikker som selger akkurat det du er ute etter. Du finner for eksempel fine barneklær på kidsbrandstore.no, uten at du trenger å dra med deg motvillige barn i butikkene. Barna kan være med på å velge farge og mønster på klærne, og dere kan prøve dem hjemme i fred og ro. Rask levering, gratis retur og gratis frakt over 999 kroner er andre fordeler som gjør det praktisk å handle hjemmefra. Du får dessuten varene levert på døra, dersom du ønsker det.

Sats på kvalitetstid

Kvalitetstid er viktigere enn kvantitet. Det gjelder altså å bruke tiden på ting som betyr noe, og skape gode minner sammen med barna. Legg vekk mobiler og gjør noe sammen. Se TV sammen, les bøker eller spill brettspill. Tiden går veldig fort, og før du vet ordet av det er barna voksne, så ikke kast bort tid på å jobbe overtid eller gjøre meningsløse ting du egentlig ikke liker. Tenk gjennom hva du bruker tid på, og ikke takk ja til alt mulig. Da sprer du energien din for tynt utover, og har altfor lite energi til barna og familielivet. Bruk tid sammen med barna mens de er små. Alt det andre kan du utsette til senere.

Leave a Reply